73 / 100

Armeringsnät

RH Betong erbjuder alla typer av armering, klippt och bockad armering (ILF / Inläggningsfärdig armering) armeringsnät, rullarmering, prefabricerade armeringskorgar samt förteckning/specning av armering.

ILF
Inläggningsfärdig armeringsnät och armeringsmatta från oss säkerställer en effektiv byggprocess, samtidigt som du sparar både tid och pengar.

I samråd med dig som kund projektanpassar vi leveransstorlekar, måttbeställningar och uppmärkning, och vi specificerar också armering med utgångspunkt från ritning och framdriftsplan.

 

Klippt & Bockad armeringsnät

Rakstål klipps och bockas efter önskemål och levereras med produktionsanpassad specning, uppmärkning och buntning.

Förstärka betong med armeringssnät

Armeringsnät bidrar till att göra betongen starkare, vilket innebär att betongkonstruktioner tar upp större dragkrafter än om de vore oarmerade. Armeringsnät som är tillverkad av armeringsstål gjuts in betongen som stänger, nät eller mer komplexa konstruktioner som korgar.

Med vår armeringsmaskin kan vi hjälpa Er med bockning och klippning av armeringsjärn i olika dimensioner enligt Er specifikation.

RH Betong erbjuder även att hjälpa Er med svetsning av ”armeringskorgar” och har även armeringsnät till försäljning.

Egen armeringsverkstad

Med egen armeringsverkstad och blandarstation tillgodoser vi era betongbehov.
Vi är stolta över gemenskapen hos våra medarbetare som jobbar med sinne och känsla. Genom nöjda medarbetare får vi också nöjda kunder.
armering-rhbetong-kollegor

Beställ armeringsnät direkt från vår betongfabrik

Armeringsnät efter mått, armeringsmatta efter önskade mått. Enkel beställning & snabb leverans!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss för att få en offert för ett projekt som du arbetar med eller för att få allmän information om våra betongprodukter och tjänster.