61 / 100

Stödmurar L-stöd

L-stöd, eller stödmur som det också kallas, är ett hjälpmedel när man bygger murar för att göra dem stabilare. Som namnet antyder är utformningen precis som ett L, vilket gör att det går att lägga förankringar på den nedre delen av L-stödet som gör det så pass stabilt som det är.

Förankringarna kan vara vad som helst med hög densitet, jord, sten, sand, eller något annat som finns att tillgå där man bygger sin mur.

L-stöd är ingen ny uppfinning utan har används länge i byggbranschen och ses fortfarande som ett av de bästa sätten att nå stabilitet där det är svårt att få det. Oavsett om det är en stenmur eller betongmur kan man använda diverse L-stöd för få mer stabilitet.

Storleken på L-stöden man behöver varierar dock från mur till mur, men detta är inte ett problem då man kan beställa L-stöd i vilken storlek som helst.

stödmurselement
stödmurselement

Stödmurselement

Vi tillverkar stödmurselement efter dina önskemål.Som standard finns element med höjden 400-2000 mm med lastvärden på 4-20 kN/m. Våra standard längder är 1000-2000 mm.

Hörnelement i höjden 400-2000 mm 1000+1000 mm långa i standardutförandet, självklart tillverkar vi efter dina önskemål.

Egen produktion

Vi har vår alldeles egen produktion av L-stöd, vilket gör att vi anpassa våra produkter precis efter dina behov.
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Hög kapacitet
  • Erfarenhet och kunskap
  • Serier med korta ledtider

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss för att få en offert för ett projekt som du arbetar med eller för att få allmän information om våra betongprodukter och tjänster.